CAT  ENG  ESP

Asana casos d'ús: ATS

Seguiment de processos de contractació de candidats

El procés de contractació d'un treballador pot ser llarg i complexe, tant per les empreses com pels candidats. Asana ofereix als membres dels equips una manera ràpida i fàcil de veure qui està en el procés, emmagatzemar informació de contactes i currículums i fer el seguiment. Pel que fa als candidats. disposar d'un flux de treball a nivell intern es converteix en una experiència positiva i satisfactòria. Es tracta de l'ATS (Applicant Tracking System).

Com crear un projecte de seguiment de candidats

  1. Crea un projecte anomenat "Seguiment de candidats". Afegeix una descripció com ara "Canal de candidats per a vacants laborals a l'empresa".
  2. Afegeix una plantilla de tasca per fer-ne un duplicat per cada nou candidat fent “[COPIAR] per afegir un candidat”. A la descripció de la tasca escriu-hi les instruccions per canviar de nom la plantilla quan se'n fa una còpia, per adjuntar un currículum i altres documents rellevants i també per afegir el correy electrònic, el telèfon i les seves referències.
  3. Crea camps personalitzats per al lloc sol·licitat, l'etapa de l'entrevista (prova de selecció, entrevista telefònica, assignació, entrevista personal, decisió pendent) i el seu estat de contractació (contractat, no contractat, oferta acceptada, oferta rebutjada). Assegura't d'anar actualitzant els camps a mesura que els candidats van avançant en les etapes. Per afegir camps personalitzats, fes clic a l'enllaç blau Afegir camps personalitzats que es troba a la part superior del projecte.
  4. Afegir seccions al teu projecte per separar els candidats per departament o equip.  També pots crear una secció per donar seguiment als candidats que no van acceptar o van ser refusats.
  5. Designa un encarregat de projecte per tal que ho gestioni. Aquesta persona ha d'anar movent els candidats a les seccions corresponents, assignar tasques al director de contractació i fer ús dels comentaris per formular preguntes de seguiment. L'encarregat de selecció de personal es pot ocupar d'actualitzar la tasca segons el progrés del candidat.

Consells per gestionar el teu projecte de seguiment de candidats

Crea més camps personalitzats

Per tal de fer un major seguiment de cada candidat, pots afegir més camps personalitzats. Por exemple, pots afegir camps de text per la seva ciutat actual (o un menú desplegable amb respostes "sí" i "no" si viuen a la mateixa ciutat) o per la seva pàgina web. Les possibilitats són infinites.

Defineix una tasca recordatori

Si un candidat no és apte per a les vacants disponibles però podria ser-ho en un futur, assigna't una tasca amb una data límit de 6 mesos a partir d'aquell moment per tenir-ho present. El dia abans del venciment d'aquesta tasca, es mou automàticament a la secció "Avui" de la teva llista de Les Meves Tasques, com a recordatori perquè li donis un cop d'ull al candidat. També pots emmagatzemar-lo en una secció de seguiment o amb un camp personalitzat.

Formulari web per a referències

Crea un formulari d'Asana per a referències. Els camps del formulari poden correspondre a una tasca d'Asana. Una vegada enviïs el formulari, es crearà la tasca en el teu projecte de referències amb tota la informació sense necessitat de fer cap transferència

La flexibilitat d'Asana t'ajuda a moure candidats a través del canal de contractacions a la vegada que mantens informats del seu estat a nivell intern a les persones interessades. La contractació dels millors treballadors està directament vinculat amb l'èxit de la teva empresa. Allibera't de la complexitat del procés de contractació i crea un sistema eficient per a contractar els millors candidats.

cross