POLÍTICA DE COOKIES

 

ANTECEDENTS

Conforme la normativa espanyola que regula l'ús de cookies en relació a la prestació de serveis de comunicacions electròniques, recollida en el Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març, l'informem sobre les cookies utilitzades en el lloc web de Volcanic Internet, S.L.  (també el prestador) i el motiu del seu ús. Així mateix, li informa que en navegar en el Lloc Web vostè està prestant el seu consentiment per poder utilitzar-les.

 

¿QUÈ SON LES COOKIES?

Una cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari. Les cookies s'associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador o dispositiu i no proporcionen referències que permetin conèixer les seves dades personals.

 

COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXEMPTES

Segons la directiva de la UE, les cookies que requereixen el consentiment informat per part de l'usuari són les cookies d'analítica i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament del lloc web o la prestació de serveis expressament demandats per l'usuari.

 

TIPUS DE COOKIES

  1. a) Segons l'entitat que les gestioni, hi ha Cookies pròpies (aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei Sol·licitat per l'usuari) i de tercers (les que es envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les galetes).

 

  1. b) Segons el temps que romanen actives, hi ha les de sessió (dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web) i les persistents (en què les dades s'emmagatzemen en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta -pot anar d'uns minuts a diversos anys).

 

 

  1. c) Segons la finalitat per a la qual tracten la informació que recopilen, poden ser:

- Cookies tècniques (necessàries per a l'ús del web i la prestació del servei contractat),

- Cookies de personalització (que permeten a l'usuari accedir al servei amb característiques predefinides, com ara l'idioma, tipus de navegador, configuració regional, etc.)

- Cookies d'anàlisi (recullen informació l'ús que es realitza del web),

- Cookies publicitàries (recullen informació sobre les preferències i eleccions personals dels usuaris),

- Cookies d'afiliats (permeten fer un seguiment de les visites procedents d'altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d'afiliació).

 

TIPUS DE COOKIES UTILITZADES PER AQUEST LLOC WEB

NomFinalitatCaducitatProveïdor
__stripe_midPermet realitzar pagaments1 anyvolcanicinternet.com
_gaIdentificar usuaris2 anysvolcanicinternet.com
_gat_UA-11739236-2Limitar sol·licituds1 minvolcanicinternet.com
_gidIdentificar usuaris1 diavolcanicinternet.com
cookie_notice_acceptedRecordar acceptació de cookies1 mesvolcanicinternet.com
wordpress_test_cookieComprovar el funcionament de les cookiesAl finalitzar sesióvolcanicinternet.com

wpml_current_admin_language_

d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

Guarda la configuració d'idioma en la zona de l'administrador1 diavolcanicinternet.com
wp-wpml_current_languageGuarda configuració de l'idioma1 diavolcanicinternet.com

 

NomFinalitatCaducitatProveïdor
1P_JARTransfareix dades a Google1 setmanahttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
ANIDDistingir navegadors i dispositus6 mesoshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
APISIDGuardar les preferències de l'usuari10 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
CONSENTFunció d'acceptació de cookies http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
HSIDGuardar les preferències de l'usuari2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
NIDGuardar les preferències de l'usuari6 mesoshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
SAPISIDGuardar les preferències de l'usuari2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
SIDGuardar les preferències de l'usuariEl finalitzar la sesióhttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
SIDCCProveir serveis i extreure informació anònima sobre la navegació3 mesoshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
SSIDGuardar informació, identificadors i preferències3 mesoshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
_Secure-3papisidGuardar informació sobre com l'usuari final utilitza el Website i qualsevol publicitat que l'usuari final hagi vist abans de visitar aquest Website.2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
_Secure-3psidGuardar informació sobre com l'usuari final utilitza el Website i qualsevol publicitat que l'usuari final hagi vist abans de visitar aquest Website.2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
_Secure-apisidGuardar informació sobre com l'usuari final utilitza el Website i qualsevol publicitat que l'usuari final hagi vist abans de visitar aquest Website.2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
_Secure-hsidGuardar informació sobre com l'usuari final utilitza el Website i qualsevol publicitat que l'usuari final hagi vist abans de visitar aquest Website.2 anyshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
_Secure-ssidGuardar informació sobre com l'usuari final utilitza el Website i qualsevol publicitat que l'usuari final hagi vist abans de visitar aquest Website.6 mesoshttp://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html

REVOCACIÓ

En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador acceptant o rebutjant totes les cookies, o bé seleccionar aquelles que la instal·lació admet i les que no, seguint un dels següents procediments, que depèn del navegador que utilitzi:

 

Google Chrome (al Menú Eines):

Configuració > Mostrar opcions avançades > Privadesa (Configuració de contingut) > Cookies:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=es

 

Microsoft Internet Explorer (al Menú Eines):

Opcions d’Internet > Privadesa > Avançada:

https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Firefox:
Opcions > Privadesa > Cookies:

https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias

 

Safari, iPad i iPhone:

Preferències > Privadesa

https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

 

Opera:

Configuració > Opcions > Avançada > Cookies

http://help.opera.com/Windows/12.00/es-ES/cookies.html

 

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s'ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com ara Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment al menú de "Opcions" a la secció de "Privadesa". (Si us plau, consulteu l'ajuda del seu navegador per a més informació).

 

Desactivació/activació I eliminació de cookies

 

Per restringir o bloquejar les cookies, es fa a través de la configuració del navegador.

 

Si no desitja que els llocs web posin cap cookie al seu equip, pot adaptar la configuració del navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap cookie. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les cookies, o únicament les cookies de tercers. També pot eliminar qualsevol de les cookies que ja es trobin en l'equip. Recordeu que s'haurà d'adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.

Recordeu que si no desitja rebre cookies, ja no podrem garantir que el nostre lloc web funcioni com cal. Potser algunes funcions del lloc es perdin i és possible que ja no pugui veure certs llocs web. A més, rebutjar les cookies no vol dir que ja no vagi a veure anuncis publicitaris. Simplement els anuncis no s'ajustaran als seus interessos i es repetiran amb més freqüència.

 

Cada navegador té un mètode diferent per adaptar la configuració. Si cal, consulteu la funció d'ajuda del navegador per establir la configuració correcta.

 

Per desactivar les cookies al telèfon mòbil, consulteu el manual del dispositiu per obtenir més informació.

 

Podeu obtenir més informació sobre les cookies a Internet, http://www.aboutcookies.org/.

 

Tenint en compte la forma en què funciona Internet i els llocs web, no sempre comptem amb informació de les cookies que col·loquen terceres parts a través del nostre lloc web. Això s'aplica especialment a casos en què la nostra pàgina web conté el que es denominen elements integrats: textos, documents, imatges o breus pel·lícules que s'emmagatzemen en una altra part, però es mostren al nostre lloc web o mitjançant el mateix.

 

Per tant, en cas que es trobi amb aquest tipus de cookies en aquest lloc web i no estiguin enumerades en la llista anterior, li preguem que ens ho comuniqui. O bé poseu-vos en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les cookies que col·loca, la finalitat i la durada de la cookie, i com ha garantit la seva privacitat.

 

 

INFORMACIÓ RELACIONADA AMB EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS (ART. 13 RGPD)

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

 

Volcanic Internet, S.L.  és el responsable del tractament de les dades personals que vostè ens proporciona, situat en Plaça Catalunya 15-17, 17800, Olot, Girona i amb CIF B55027106, Telèfon 972 264 296 i mail de contacte info@volcanicinternet.com.

 

 

Per a què utilitzem les seves dades personals?

 

La informació recopilada a través de les cookies pròpies (cookies de sessió i d'entrada d'usuari) es solen utilitzar per a rastrejar les accions de l'usuari en emplenar els formularis en línia en diverses pàgines, o com a cistella de la compra per a fer el seguiment dels articles que l'usuari ha seleccionat en prémer un botó, o per a personalitzar la interface de l'usuari al visitar la pàgina web.

 

La informació recopilada a través de les cookies de tercers és la següent:

  • A través de les cookies analítiques s'analitzen els seus hàbits de navegació per a millorar els serveis prestats;
  • A través de les cookies de comportament es recull informació sobre les preferències de l'usuari per a gestionar els espais publicitaris de la forma més eficaç possible; i
  • A través de les cookies publicitàries es mesura el rendiment dels anuncis i es proporcionen recomanacions relatives a productes basades en dades estadístiques.

 

Per a veure exactament l'ús de les cookies vegeu el quadre sobre l'ús de les cookies en el present document.

 

Quina és la base legal per al tractament de les seves dades personals?

 

La legitimació per al tractament de les seves dades personals ve donada pel seu consentiment, atorgat en el moment de posar-se en contacte amb nosaltres, per a la utilització de cookies analítiques, de comportament i publicitàries; per a les cookies de sessió o personalització, la legitimació per al tractament ve donada per l'interès legítim del prestador (responsable del tractament).

 

 

A qui comuniquem les seves dades?

 

No se cediran ni comunicaran dades a tercers, excepte per obligació legal o als tercers indicats en el cas d'ús de cookies gestionades per aquests.

 

 

Quin és el termini de conservació de les seves dades?

 

El termini de conservació de les dades recollides és l'indicat en el quadre sobre l'ús de les cookies en el present document.

 

 

Quins són els seus drets?

 

Els drets que emparen a l'usuari són els d'accés, rectificació, supressió, portabilitat d'aquests, retirada del consentiment (sense que això afecti la licitud del tractament atorgat prèviament a la seva retirada), oposició al tractament, limitació (en determinades circumstàncies) i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (l'Agència Espanyola de protecció de dades, www.aepd.es).

 

cross