CAT  ENG  ESP

ASANA Forms: Creació de fluxos de treball amb els formularis d'Asana

Amb aquesta funcionalitat s’organitzen els fluxos de treball de manera intel·ligent reduint el temps i l’esforç de gestionar-los i fent que cadascú es pugui dedicar a fer la tasca que millor sap fer.

Els fluxos de treball es caracteritzen pel fet que un conjunt d’usuaris treballen en un mateix projecte per obtenir un resultat comú, però la tasca de cadascun d’ells és important, té entitat pròpia.

Estructurar les tasques, decidir en quin ordre es fan, qui les executa, en quin termini, qui en fa el seguiment o com es sincronitzen, ha estat durant molt de temps una despesa important de temps i recursos i, sobretot, un maldecap per a moltes empreses.

Envia i gestiona les sol·licituds de tasques en un sol lloc

Els equips de treball, que sovint es troben desenvolupant més d’un projecte a la vegada, no es poden estar ocupant de les sol·licituds de tasques que van entrant. Asana Forms crea un procés de gestió àgil d’aquestes entrades, definint-ne les prioritats i fent un seguiment perquè el treball en equip sigui senzill i àgil.

Crea fluxos de treball personalitzats

Personalitza i simplifica el procés d’incorporació de les tasques amb formularis específics perquè l’equip de treball i el client guanyin temps responent només a les preguntes rellevants.

Automatitza les tasques més mecàniques

Asana Forms permet derivar les sol·licituds de tasca i dedicar més temps a feines concretes i no a coordinar-les. És possible configurar regles per enviar sol·licituds de forma automàtica a les persones i als projectes correctes.

No cal que comenceu de zero

Podeu consultar la gamma de plantilles pels projectes i processos més comuns. També podeu crear les vostres plantilles personalitzades.

cross