CAT  ENG  ESP

Asana: vista en mode línia de temps

Una manera pràctica i visual d'organitzar les tasques del vostre projecte

La vista en mode timeline permet fer un seguiment en temps real de l'evolució del vostre projecte, adaptar-lo si sorgeixen incidències inesperades i treballar en equip per complir els terminis establerts.

https://luna1.co/6b1e83.png

Per poder accedir a la línia de temps, aneu al menú horitzontal de la part superior del projecte.

https://luna1.co/b1b23f.png

Qualsevol tasca del projecte que tingui una data de venciment o un interval de dates afegits es mostrarà automàticament a la línia de temps.
Les tasques no programades del projecte que no tinguin dates de venciment apareixeran a la dreta de la línia de temps a la secció Tasques no programades. Les podeu amagar fent clic a la X de la dreta.

Planificació de tasques a la línia del temps

Per a moure tasques des de Tasques no programades a la línia de temps, podeu arrossegar la tasca des del contenidor no programat a les dates correctes de la línia de temps, o fer clic de nou a la vista de llista o de tauler i afegir una data de venciment o un interval de dates a aquesta tasca. Una vegada que la tasca tingui una data de venciment, apareixerà a la línia de temps.

https://luna1.co/056bca.png

Afegiu un interval de dates de venciment a la tasca

Feu clic al selector de data de venciment de la tasca i seleccioneu Afegeix una data d'inici a la part inferior. Primer trieu el dia en què la tasca hauria de començar, després una data de venciment.

https://luna1.co/1433ea.png

Reprogramar tasques en massa

És possible que hàgiu de reprogramar les tasques planificades en massa per a alinear-vos amb les dates de la tasca principal o amb possibles incidències del projecte.

Ho podeu fer anant a la línia del temps. Feu multiselecció de tasques i les arrossegueu fins a una data més realista de la línia del temps.

https://luna1.co/0d79c2.gif

Crea una tasca nova a la línia de temps

Per a crear una tasca nova, podeu fer clic directament sobre la línia de temps en la data en què voleu programar la tasca i escriure el nom de la tasca. A continuació, podeu fer clic als detalls de la tasca per a afegir informació addicional i assignar-la a la persona adequada, i la tasca apareixerà directament a la línia de temps, així com a la vista de llista o de tauler.

Establir colors a la línia del temps

La millor manera d'establir colors a la línia de temps és crear camps personalitzats i establir colors per a cada camp. Després, quan establiu un valor de camp personalitzat a les tasques, aquest color es pot veure a la línia de temps.

https://luna1.co/89cb42.png

Dependències de la línia del temps

Podeu establir dependències directament a la línia de temps fent clic a la icona del connector que apareix passant per damunt d'una tasca i després arrossegant-la a una altra tasca.

Drawing Dependencies Gif

Si les tasques del vostre projecte depenen d'altres, es mostraran com a connectades a la línia del temps.

https://luna1.co/a55aeb.png

Si no hi ha conflictes de data, una tasca estarà connectada a la tasca de la qual depèn a través d'una línia gris. En canvi, si les tasques dependents se superposen, es mostrarà una línia de dependència vermella per indicar que hi ha un conflicte potencial.

https://luna1.co/872717.png

cross