CAT  ENG  ESP

CIO Classified: llocs de treball híbrids

Els caps TIC més qualificats ajuden els treballadors a desenvolupar-se en contextos híbrids

La tecnologia innova a un ritme cada dia més vertiginós i això, juntament amb la pandèmia, ha fet que els caps TIC de les empreses, els CIO, s’hagin d’enfrontar a situacions d'incertesa i complexitat. Asana s’ha associat amb Caspian Studios per patrocinar la tercera temporada del podcast CIO Classified. Es tracta d’uns continguts pensats especialment per a CIOs, responsables de la presa de decisions i líders tecnològics que volen impulsar el seu negoci i estar al corrent de les avantguardes. Cada episodi compta amb converses sinceres i honestes dels principals CIOs debatent sobre els seus reptes més urgents i explicant com els resolen.

És un material realment interessant i útil per agafar idees i estratègies d’acció que podeu aplicar a la vostra organització.

Resum de l'episodi

En aquest episodi, el CPO d’Asana, Alex Hood, i la CIO de Nutanix, Wendy Pfeiffer, parlen sobre:

- Les principals claus que es poden trobar a l'Anatomy of Work Índex
- Reptes dels llocs de treball híbrids
- Optimització de la col·laboració asíncrona
- Organització d'estructures de flux de treball
- Lliçons per al reinici del sistema
- Adaptació a una mà d'obra nativa digital

Els convidats d’aquest episodi

Alex Hood, CPO, Asana
És el cap de producte d'Asana, liderant l'estratègia de productes i l'organització de productes de l'empresa, incloent la gestió de productes, el disseny i la investigació dels usuaris. Abans d'Asana, l’Alex va ser vicepresident de product management a l’empresa Intuit i va dirigir QuickBooks Online. També va ser el director de producte a TubeMogul, que ara és el núvol publicitari d'Adobe, i va ocupar càrrecs al mercat de valors Nasdaq. L’Alex va obtenir el Grau d'Arts de la Universitat Americana i el Màster d’Administració d’Empresa de la Universitat de Califòrnia a Berkeley.


Wendy Pfeiffer, CIO, Nutanix
És la CIO de Nutanix, on dirigeix l'equip mundial de tecnologia de la informació i funcions que donen suport a les operacions empresarials i els empleats de l'empresa. Abans de Nutanix, la Wendy va dirigir equips tecnològics per a fabricants d'indústries com GoPro, Yahoo!, Cisco Systems, Exodus Communications i Robert Half. La Wendy ha jugat un paper clau en la provisió i el lliurament de tecnologies empresarials durant les dues últimes dècades.

No et perdis els episodis

Els nous episodis es llancen cada dues setmanes. Subscriviu-vos al podcast per rebre una notificació quan els episodis nous estiguin disponibles.

cross