CAT  ENG  ESP

Com augmentar el lideratge resilient

Una manera de millorar el rendiment dels equips

En aquesta nova era del treball, els líders de les empreses tenen la oportunitat d'oferir als seus equips claredat, alineació i enfocament. Us expliquem un conjunt de millores dissenyades amb aquest objectiu.

Segons l'Anatomy Work Índex 2022, els treballadors dediquen un 58 % del seu temps a tasques poc productives i un 42 % pateix esgotament i la síndrome de l'impostor simultàniament. Tot i així, els grans líders empresarials reconeixen que els treballadors són l'actiu més valuós d'una organització i el seu benestar incideix directament en tots els aspectes del negoci.

Des de traçar un camí clar al voltant dels objectius fins a forjar relacions duradores amb els treballadors, Asana ha creat opcions per tal de mantenir els equips compromesos i generar resultats d'alt impacte.

Relaciona cada tasca individual amb la visió global

L'estudi sobre el treball realitzat per Asana demostra que prop d'1 de cada 3 treballadors no veu com el seu esforç contribueix als objectius globals de la companyia. El resultat? Els treballadors perden l'interès en la feina.

Els treballadors estan més preparats per fer millor la seva feina quan entenen clarament el valor que aporten les seves habilitats. Amb els Objectius d'Asana pots relacionar la missió de la teva organització amb la feina diària en un espai compartit. A més, amb Els meus objectius els membres de l'equip poden seguir l'evolució dels projectes fins a convertir-se en iniciatives més grans.

Els resums automàtics de progrés et permeten fer un seguiment dels avenços en els objectius de l'equip i identificar els obstacles en temps real, que fa que es redueixi la microgestió i les reunions que consumeixen molt de temps.

Aconseguir un objectiu hauria de ser una experiència gratificant. Per reconèixer i celebrar el què fan els membres d'un projecte, activeu la característica Apreciacions en Objectius cada vegada que s'assoleix una fita. Amb aquest reforç positiu, podeu donar a l'equip l'impuls que necessita perquè els seus membres se sentint valorats i mantenir la síndrome de l'impostor a ratlla.

Fomentant la concentració

Quan els equips tenen la oportunitat de treballar enfocats i sense distraccions, poden aconseguir tot allò que es proposin. Tot i així, sovint és difícil mantenir la concentració quan rebem alertes de forma constant. Més de la meitat dels treballadors sent que ha de respondre a les notificacions de manera immediata i, més d'un terç, se sent aclaparat per les constants alertes. Afortunadament, hi ha formes de limitar aquestes distraccions, recuperar el temps i centrar-se en les coses realment prioritàries.

A l'activar el mode No molestar en el vostre perfil, doneu exemple per tal que els equips estableixin límits i controlin quan es fan les notificacions. Vols anar un pas més enllà? La nostra propera funció d'escriptori et permetrà reservar temps i pausar les notificacions per a tasques específiques i així podràs dedicar les teves hores de feina a les tasques més importants, sense interrupcions.

A més, implementem una nova funció mòbil que permetrà als equips començar la setmana amb més motivació a l'establir un enfocament per cada setmana. I amb els enllaços de feines vinculades, els treballadors poden obtenir tots els detalls que necessiten per començar a treballar directament des del canal d'activitats.

Elimina les distraccions amb les integracions

Sabies que els treballadors, utilitzen de mitjana 9 aplicacions diferents al dia? Dependre en excés de tantes aplicacions té un cost que es tradueix en un incompliment dels terminis i més hores de feina. Per eliminar el cansament de passar d'una eina a una altra i augmentar l'eficiència, pots afegir les aplicacions que utilitzes a diari com ara Zoom, Salesforce, Clockwise, Slack i moltes més, directament a Asana. També les pots integrar a Les meves tasques per incrementar la productivitat dels equips. Per exemple, amb la integració de l'Slack, és fàcil convertir els missatges d'Slack en tasques concretes que es mostren a les tasques d'un usuari. Així, res és passa per alt. Properament també es podrà integrar Google Drive.

https://blog.asana.com/wp-content/post-images/EMIM_GDRIVE_803x533-Blog-EN-1.gif

Escoltar i demanar comentaris

Els millors líders creen un espai segur on escoltar els seus empleats. A Asana, entenem que les reunions individuals són importants per tal que gerents i treballadors millorin la coordinació, estableixin una bona relació i es promogui una comunicació oberta. Amb la plantilla de projectes individuals redissenyada, pots planificar les teves reunions, estar al corrent dels objectius i tirar endavant converses rellevants.

cross