CAT  ENG  ESP

Novetats Asana del mes de juliol 2022

Compartir esforços per poder compartir els èxits

Poden passar grans coses quan els equips són capaços de veure el valor de la seva feina. Però, sovint, les iniciatives estratègiques es troben desconnectades dels projectes quotidians, fet que genera incertesa en els treballadors sobre les prioritats de la feina.

Segons el 2022 Anatomy of Work Index, gairebé 1 de cada 3 treballadors no és capaç d'identificar una relació clara entre la seva feina diària i els objectius de l'empresa.

Per assolir les missions d'una organització i ser eficaços, els equips han de comprendre de manera clara els objectius i què es necessita per aconseguir-los. Aquest mes, destaquem les principals noves funcions que ajuden als treballadors a tenir una visió general i a prioritzar de manera eficaç.

Posa els objectius en el centre de tot

Amb Els Meus Objectius, pots veure com els teus projectes contribueixen directament en les fites generals de l'empresa, així sabràs què fer i per què és important. Ara, pots tenir els teus objectius sempre presents afegint el giny Els Meus Objectius a la pàgina d'Inici.

Comparteix el progrés en temps real

Amb les actualitzacions de progrés automàtiques, deixa enrere les inacabables reunions d'actualització d'estat, controla els avenços de l'equip, detecta riscos al moment i mantingues a tothom actualitzat, sense tasques manuals.

cross