CAT  ENG  ESP

Novetats d'aquest mes a Asana

Us presentem noves eines d’Asana que portaran als equips de treball més flexibilitat, accés i velocitat. Aquí les teniu.


Trobeu el que busqueu més ràpid

Voleu passar menys temps a la recerca d’un arxiu, un comentari o un projecte? Us expliquem com fer-ho. Podeu ordenar els resultats de la cerca per rellevància. Aquest nou sistema de classificació intel·ligent situa els resultats més valuosos a la part superior de la llista perquè té en compte elements clau com en quines tasques sou col·laboradors, les tasques coincidents, l’antiguitat dels continguts i molt més. El millor és que aquesta característica ve configurada per defecte. Així que podeu trobar el que necessiteu més ràpid sense esforç. A més, sempre es pot tornar a l'última modificació o utilitzar els camps de recerca o els filtres que preferiu.S’afegeixen nous idiomes

La missió d’Asana és ajudar els equips de tot el món a treballar junts sense esforç. Això inclou proporcionar a les organitzacions accés a Asana en la seva llengua materna.  A les 14 opcions lingüístiques existents a la plataforma, ara s’hi afegeix la bahasa Indonesia.


I això no és tot!

  • Ara és possible arrossegar i deixar anar el nou giny “Tasques que he assignat” a la pantalla d’inici per veure al moment totes les tasques properes i endarrerides que heu delegat als companys d’equip.
  • Per a tots aquells incondicionals de l’Excel, els límits de les tasques d’exportació dels projectes en CSV han passat de 2.000 a 140.000. Per tant, podeu convertir encara més dades des d’Asana a un full de càlcul o una taula dinàmica.
  • Podeu consultar les notes del llançament que publicarem cada mes per descobrir totes les noves característiques i actualitzacions d’Asana.
cross