CAT  ENG  ESP

Novetats Asana del mes de juny 2022

Integració de Google Chat i FigJam i més control pels superadministradors

Un dels principals objectius d'Asana és que els equips puguin mantenir la concentració i el focus. Això també inclou una integració més racional entre aplicacions.

No és cap secret que utilitzar moltes eines o aplicacions alhora alenteix la productivitat. Segons l'Anatomy of Work Index (2022), els treballadors del coneixement utilitzen de manera habitual unes nou aplicacions per dia, la qual cosa suposa una taxa important de distraccions.

Afortunadament, hi ha maneres de combatre aquesta sobrecàrrega digital. Aquest mes, estem contents d'anunciar-vos que Asana expandeix l'ecosistema de socis i introdueix un conjunt de millores que permetran als equips reduir aquests canvis de context i augmentar l'eficiència.

Comença a enviar missatges amb la integració de Google Chat

Voleu portar els missatges directes i els xats de grup al següent nivell? La nostra experiència millorada de Google Chat us permet col·laborar amb l'equip i continuar treballant sense deixar la conversa. Amb aquesta integració, es poden crear o actualitzar tasques a Asana, rebre notificacions dels vostres projectes i compartir informació rellevant directament de Google Chat.

Converteix les idees en accions amb el nostre giny de FigJam

Unir a la gent per a presentar idees noves i creatives és fantàstic. Tot i això, les sessions de brainstorming només poden ser efectives quan els equips tenen clars els següents passos.

Introduïu l'eina Asana per a FigJam. Tant si es tracta de mapar un projecte com senzillament d'improvisar amb l'equip, ara es poden transformar idees en elements d'acció mitjançant la importació de projectes o tasques Asana directament a la pissarra en línia de FigJam o la conversió d'adhesius FigJam a tasques a Asana.


Més control per als superadministradors

Ei, Super Administradors! Heu sentit a parlar de la pestanya noves aplicacions? Aquesta nova funció d'autoservei us permet veure quines aplicacions de la vostra organització en el domini d'Asana estan connectades i s'estan utilitzant. A més, podeu aprovar o bloquejar aplicacions o fitxes d'accés personal (PATS), assegurant l'autorització de només aquelles eines més importants i segures.

cross