CAT  ENG  ESP

Volcanic Internet és Asana Solutions Partner

Volcànic Internet s'uneix a Asana Partners, la solució líder per a la gestió digital del treball.

Olot, Girona, 17 de maig de 2022 - Volcànic Internet, s'uneix avui a Asana Partners, expandint la xarxa global de proveïdors de confiança d'Asana que ofereixen serveis professionals per assegurar l'èxit en processos d'implantació d'Asana. Els Asana Partners ajuden a empreses de totes les mides a millorar i avançar en els seus esforços de transformació digital, permetent-los desplegar la solució amb total confiança, aprendre d'experts i obtenir accés a solucions personalitzades.

Amb clients com Dell o SHI, la xarxa mundial de Partners d'Asana connecta els clients amb les principals solucions, revenedors i experts integradors de sistemes en 75 països per eliminar sitges d'informació i ajudar les organitzacions a coordinar el seu treball amb claredat. Seleccionats a mà per les seves capacitats en programari empresarial i gestió de canvis i processos de digitalització, els socis ofereixen serveis professionals i tècnics per assegurar l'èxit dels treballadors distribuïts presencialment o en remot, des del desplegament d'Asana a la creació de fluxos de treball a la construcció de solucions personalitzades. Sota un programa de certificació rigorós, els socis ofereixen formació i recursos que cobreixen una àmplia gamma de necessitats i habilitats, entre equips i zones horàries. Des de la planificació i la priorització de projectes, fins a la fixació d'objectius i la seva alineació a la visió de l'empresa, els Asana Partners ajuden les organitzacions a seguir els seus esforços de transformació digital.

A Volcànic Internet tenim la satisfacció del client com a nucli de la nostra missió i Asana ha estat l'eina principal de gestió de projectes, equips i tasques a Volcànic Internet durant els últims 10 anys ajudant-nos en els nostres processos de transformació digital i impulsant la nostra productivitat. Els serveis prestats van des de l'aterratge a Asana, la consultoria, la formació i els serveis de suport fins a ajudar-los a prosperar en les seves activitats quotidianes.

“Convertir-nos en un Asana Partner significa molt per a Volcanic, ha estat la nostra eina de gestió des del dia 1,” va dir David Jane, el coFounder de Volcànic, “i per la nostra pròpia experiència, sabem quina millora significa que una organització tingui les eines adequades i els sistemes adequats per impulsar les seves capacitats i productivitat al màxim. Tenim moltes ganes de col·laborar amb organitzacions de la nostra regió i ajudar-los a tenir èxit en el seu procés de transformació digital"

“Estem encantats que Volcànic Internet s'hagi unit a Asana Partners, expandint la nostra xarxa global Channel Partner per ajudar els nostres clients a accelerar el seu ús d'Asana i aconseguir l'èxit, tant si estan col·laborant en persona com remotament,” va dir Mary-Patton Eisen, cap de Global Channel Partnerships, Asana. "Els nostres socis de Asana Partners, inclòs Volcànic, estan permetent als nostres clients desbloquejar més valor des d'Asana proporcionant-los una única plataforma per a treballs distribuïts que els permet moure's més ràpid i coordinar el seu treball sense problemes, independentment d'on es trobin."

Asana ajuda a més de 119.00 organitzacions de pagament i milions d'organitzacions gratuïtes de 190 països a orquestrar el seu treball, des de petits projectes fins a iniciatives estratègiques. Les empreses capdavanteres depenen d'Asana per gestionar tot, des dels objectius de les empreses fins a la transformació digital fins als llançaments de productes i campanyes de màrqueting.

Per a més informació sobre Asana Partners i com pot beneficiar el teu negoci, visita: asana.com/partners

cross