CAT  ENG  ESP

Analítica web: Google Analytics

Un dels punts més importants per saber si una pàgina web, ecommerce, app o projecte a internet està funcionant és triar el conjunt d’eines per avaluar les dades així com la seva correcta interpretació. Al mateix temps s’han de fixar objectius KPI (Key Performance Indicator) que ens ajudaran a saber si els projectes és un èxit i quins punts es poden millorar.

 

Google Analytics és l’eina gratuïta de Google per conèixer en detall què està passant a la teva web. Quants usuaris la visiten, què hi fan, des d’on venen, què buscaven quan Google els ha enviat cap a la teva web… Si connectem Google Analytics amb Google Tag Manager tenim un pack d’eines les quals ens permeten mesurar absolutament cada acció que l’usuari fa a la pàgina web o ecommerce per detectar ràpidament aquells punts que es poden millorar.

 

Però no només cal tenir Google Analytics o Google Tag Manager instal·lat sinó que també cal saber llegir-lo. Volcànic Internet t’ajudarà a entendre i interpretar les dades per a una millor presa de decisions i poder determinar de manera òptima quins són els següents passos a prendre.

CONTACTA’NS

Et pot interessar si:

Vols saber què passa en detall a la teva web.

Desconeixes quins són els perfils que visiten la teva web: d’on venen, què busquen, per on passen, quanta estona naveguen per la teva web.

Vols planificar modificacions a la teva web i necessites dades per saber què es pot millorar.

crossarrow-down